Wij zijn op zoek naar nieuwe muzikanten om onze orkesten te komen versterken. Linfano is een gezellige vereniging, waar muziek en plezier hand in hand gaan.

Voor de fanfare zijn wij op zoek naar een Besbas, bugels en hoorns, maar ook andere muzikanten zijn zeker welkom! We zijn tevens op zoek naar één of meerdere enthousiaste allround slagwerkers om de slagwerksectie bij de fanfare te ondersteunen. Wij zoeken naar slagwerkers (drums, melodisch en percussie) met enige ervaring, die graag wekelijks aan een divers repertoire werken. Maar ook bij de melody percussion band zijn nieuwe leden welkom.

Wij geven verschillende soorten optredens, voornamelijk concertoptredens maar ook straatoptredens bij o.a. koningsdag, dodenherdenking en sinterklaas. Ook doen we wel eens mee aan concoursen en festivals. We komen uit in de derde divisie. Naast gezelligheid en ontspanning wordt er ook serieus gewerkt aan de groei en verbetering van onze muzikale kwaliteiten.

De fanfare oefent wekelijks op donderdagavond van 19:30-22:00 uur in De Brede Vaart in Linschoten. De melody percussion band oefent gelijktijdig in Het Trefpunt.

Kom gerust een keer langs op een repetitie om de sfeer te proeven en te luisteren. De koffie (of iets anders) staat altijd klaar.

Kijk eens rond op onze site en op onze Facebookpagina/Instagram, dan zie je wat we allemaal organiseren.

 

 

 

 

 

kies een van de onderwerpen in het keuzemenu