Jaarlijkse plantenactie van muziekvereniging Linfano

Als de zon zich weer laat zien en het voorjaar aanbreekt dan brengt muziekvereniging Linfano weer fleur en kleur in uw tuin!

Inmiddels is het een traditie geworden. Twee avonden in het voorjaar komen wij van 19:00 tot 21:00 in Linschoten aan de deur met de prachtigste eenjarig bloeiende planten.
Eenjarige planten staan bekent om hun rijke bloei en zorgen voor een kleur explosie langs uw paadjes, in uw borders of in de bloembakken op uw terras of balkon. Ze bloeien prachtig van het voorjaar tot in de herfst. Onze planten komen vers van de veiling en staan bekent om de goede kwaliteit!

Het aanbod van plantjes varieert per jaar. Dit omdat wij afhankelijk zijn van wat er op de veiling wordt aangeboden. Over het algemeen kunnen wij  u vlijtige liesjes, begonia's, petunia's, lobelia, dahlia's, Spaanse margrieten en geraniums aanbieden. Overigens kunt u de geraniums de winter overhouden; mits u ze vorstvrij laat staan.
Het is helaas niet mogelijk om vooraf een bestelling te plaatsen. Maar u kunt vast wel een plekje voor ons vrij houden in de bloemborder of in een bloempot!

De opbrengst van de plantenactie gebruiken wij om in te kunnen investeren in aanschaf en onderhoud van instrumenten en uniformen.

Wij wensen u het hele seizoen veel plezier van uw bloemen! Mede door uw steun zijn wij een gezonde en bloeiende vereniging!

Breadcrumbs