Burendag is in Linschoten een jaarlijks terugkerende traditie in het vierde weekend van september voor buren, dorpsgenoten, plaatselijke verenigingen en organisaties. Linfano heeft een groot aandeel in de organisatie van de Burendag in Linschoten. Samen samen met enkele andere vrijwilligers neemt de muziekvereniging de organisatie van de Burendag op zich.

Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. 
Burendag wordt ondersteund door Douwe Egberts en het Oranjefonds. Mensen uit het dorp kunnen elkaar ontmoeten en kennismaken met plaatselijke activiteiten en het verenigingsleven.

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar kennen en zich gezamenlijk inzetten voor hun omgeving. 
En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Burendag wordt gehouden op het Burgemeester de Geusplein en het schoolplein van De Brede Vaart, centraal gelegen in het dorp. 
Er wordt gezongen, gemusiceerd, gedanst en ondertussen kan men wat lekkers te eten en te drinken halen bij een van de kraampjes op het plein. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

 

Geef uw instrument een tweede leven

 

We weten dat er in Linschoten en omgeving veel mensen wonen die ooit een instrument hebben bespeeld en daar mee zijn gestopt, maar het instrument nog ergens in de kast hebben liggen. Het is erg jammer dat het daar ligt te verstoffen, want muziekvereniging Linfano kan dit instrument waarschijnlijk heel goed gebruiken!

Steeds meer kinderen (maar ook volwassenen) ontdekken hoe leuk het is samen muziek te maken. Linfano heeft een stijgend aantal leerlingen en deze leerlingen willen graag een instrument lenen van de vereniging. Er is flink geïnvesteerd in de aanschaf van nieuwe instrumenten en het opknappen van oude instrumenten, maar  we zijn zo langzamerhand door onze voorraad heen. Uiteraard willen wij al onze leerlingen voorzien van een goed instrument.

 

U kunt ons hierbij helpen:

Heeft u een ongebruikte bugel, trompet, trombone, saxofoon, bariton of hoorn in de kast liggen?

Vindt u het ook zonde dat het daar ligt te verstoffen en wilt u een iemand blij maken met een instrument?

 

Wilt u uw instrument een tweede leven geven? Schenk het dan aan Linfano.

Uw instrument komt goed terecht!

 

Of wilt u zelf de draad weer oppakken en er zelf weer op gaan spelen? U bent van harte welkom als lid van Linfano.

 

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Linfano een warm hart toedraagt mogelijk om Linfano GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Linfano een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Linfano kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Linfano.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

Tank en Schenk 

Bij BP/D!Vers Europabaan 2 in Woerden wordt een sponsoractie gehouden. Voor elke getankte liter brandstof is één cent voor Linfano. Hoe werkt het? Nadat je getankt en afgerekend hebt, kun je bij de balie op het tablet de keuze voor Linfano aangeven. Van af nu kan iedereen bij D!Vers Woerden aan Linfano schenken dus ook als een vertanking betaald wordt met een tank-/leasepas. Eerder kon alleen gespaard worden bij betaling met bankpas of cash.

De muziekvereniging is u dankbaar!

Subcategorieën